Vasspest påvist i Sandnes

Leder i Aksjon Jærvassdrag (AJV), Venstres Jon Arne Silgjerd, frykter for utviklinga av enkelte vassdrag der det er påvist vasspest. Derfor har AJV bedt fylkesmannen om midler til strakstiltak for å få bukt med dette problemet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Til nå er det funnet vasspest i Bjårvatnet og Fuglestadåna ved Brusand og en rensepark på Soma i Sandnes. Det er også mistanke om vasspest i en rensepark på Årsvoll i Sandnes.

Jon Arne Silgjerd

Foto: Tore Nilsen

Jon Arne Silgjerd har også kontaktet Gunnar Kvassheim som er leder for Stortingets energi og miljøkomite for å be om at saken blir fulgt opp på nasjonalt plan. Men først og fremst dreier det seg nå om å få midler fra fylkesmannen for å starte oppryddingsarbeidet.

Les mer på Hå Venstres sider her >

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**