Sjokkert over kulturforfall

Kulturskatter i Sigdal forfaller. Varaordfører Runolv Stegane (V) sier han er sjokkert. Flere av de fredede bygningene i museet i Prestfoss har fått store råteskader. I vinter ba museet i Kunstnerdalen kommunen om hjelp til å sette i gang strakstiltak, uten å få svar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Varaordfører Stegane mener politikerne burde vært orientert.
– Når slike alarmerende opplysninger kommer inn, bør politikerne få orientering slik at man kan handle.

Stegane mener at om man ikke gjør noe, kan dette bli svært negativt for Kunstnerdalen. Han har bedt om at ordføreren nå sørger for at dette blir en sak i kommunestyret, og at politikerne får ordnet opp så fort som mulig.
Les hele artikkelen her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**