Finn en politisk løsning

Det sier Jarle Braut, Venstres gruppeleder på fylkestinget om striden rundt nevrokirurgitilbudet på Vestlandet, i følge Radio Haugalands nettsider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Jarle Braut

Foto: Are Bu Nilsen

Jarle Braut tar saken opp i en interpellasjon i fylkesutvalget i neste uke. Der viser han til at Rogaland fylkeskommune har ansvar for at folk i Rogaland kan kjenne seg trygge på at vi har et tilbud reelt tilbud om nevrokirurgi når vi trenger det.

Venstres gruppeleder mener at saken nå må løftes opp på et politisk nivå, og at fylkesordføreren i Rogaland tar kontakt med sin motpart i Hordaland, slik at man gjennom samarbeid kan sikre innbyggerne i vårt fylke et nødvendig nevrokirurgisk tilbud.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**