May Valle

Fylkesråd for Samferdsel

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


May Valle
Glimmavn 6
8294 Hamarøy
mobil:97739636
e-post: [email protected]

May Valle

Har vært ordfører i 8 år. Fylkestingspolitiker 4 år. Er 56 år mor til 4 og ansatt som adjunkt i videregående skole. Bosatt i Hamarøy kommune. Har vært aktiv innenfor kultur og samfunnsliv gjennom en rekke еr. Er opptatt av kraftpolitikk, samferdsel, familie- og utdanningspolitikk. Venstre har i siste periode spesielt markert seg i forhold til utdanningspolitikk, miljø, distriktspolitikk og fiskeripolitikk.

Utdannet adjunkt innen fagene EDB, økonomi og nordisk. Er lærer i veideregående skole. Hun har erfaring som ordfører (8 år) og kjenner kommunenes utfordringer. Hennes hjertesaker er kraftsektoren i fylket, med dens utviklingsmuligheter under riktig forvaltning. Videre brenner hun for distriktspolitikk, jordbruk, samferdsel og økte forskningsmiddler til Nordland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**