Signe Lyngroth med stortingsrepresentantene Anne Margrethe Larsen og Gunnar Kvassheim i Kilandsfalla

Stortingsrepresentantene Anne Margrethe Larsen og Gunnar Kvassheim i Kilandsfalla var gjester hos Nidelva padleklubb, Froland Venstre og Aust-Agder Venstre 19. mai, og Gunnar Kvassheim tok spørsmålet om vern av Kilandsfalla opp i brev til olje- og energiministeren.

På bildet stortingsrepresentant Anne Margrethe Larsen (til høyre) sammen med Froland Venstres Signe Lyngroth (i midten) og Elisabeth Axelsson fra Tvedestrand Venstrre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Stortingsrepresentant Anne Margrethe Larsen Vest-Agder Venstre (til høyre) sammen med Signe Lyngroth

Foto: Aust-Agder Venstre

Venstredelegasjonen besøkte Tvedetsrand kommune med sjørøverpark og prosjektet om biologisk mangfold i sjø på formidadgen, Havforsingsinstituttet i Flødevigen midt på dagen, og om ettermiddagen bleigruppa med Nidelv elvepadleklubb til Kilandsfallene i Froland. Denne delen av Nidelva er et flott naturområde som er velegnet til mange slags friluftsaktiviteter. Dessverre står elvestrekningen i fare for å ødelegges av kraftutbygging! Saken er nå til avgjørelse i departementene. Venstre vil bevare dette unike naturområdte som også har stort potensiale for turisme. For å understreke at Venstre mener alvor med standpunktet, deltok stortingsrepresentantene sammen med lokale venstrefolk i en dramatisk raftetur nedover fossestrykene, i trygg regi av Nidelv elvepadleklubb, og med Line Mørck i bauen. Med vått hår og trygt på land igjen lovet Gunnar Kvassheim å undersøke hvor langt ankesaken var kommet i departementene og gjøre sitt til en miljøvennlig avgjørelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**