Venstre krever ny matchbane

Venstre vil kjempe for at ny matchbane på Voldsløkka prioriteres i Oslo-budsjettet for 2008. — Dette idrettsløftet trenger bydelen sårt, sier Inge Carlén til Østkantavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


VOLDSLØKKA:

Inge Carlén

Foto: Reidar Lerdal

— Vi regner med at dette er noe alle partiene i BU vil støtte, sier Carlén til Østkantavisa.
I kveldens bydelsutvalgsmøte på Sagene legges planene for nye Voldsløkka fram. I byutviklingskomiteen gikk man enstemmig inn for å plassere en ny Voldsløkka matchbane i det sørvestre hjørnet, der det i dag er grusbaner. Carlén tror ikke selve planforslaget vil møte de store motforestillingene i BU, men frykter det blir verre i byrådet når pengene skal bevilges.
— For Venstre er dette en viktig sak, det er på tide at østkanten også får skikkelige idrettsanlegg. Voldsløkka matchbane er vel det anlegget som har stått lengst i denne byen uten at noen ting er gjort med det, sier Carlén.

Skatehall og landhockey
Det var Venstre i samarbeid med KrF som i budsjettforliket sist høst klarte å få bevilget pengene som trengtes til landhockeybane og skatehall på Voldsløkka, til sammen over 50 millioner. Carlén tror og håper man kan få til noe tilsvarende med matchbanen.
— KrF virker veldig positive, og vi i Venstre på Sagene har satt Ola Elvestuen på saken i bystyret. Partiene på venstresiden virker positive, og det er på tide at Høyre prioriterer annet enn prestisjeprosjekter på vestkanten, sier Carlén.

Les hele saken i Østkantavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**