Miljøpris til Oslo Elveforum

Sigurd Tønsberg fra Oslo Elveforum har stått i bresjen for arbeidet med åpning av Gaustadbekken. Nå får foreningen Oslo Venstres miljøpris.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Toril Berge

Foto: Reidar Lerdal

Oslo Elveforum gjør en stor innsats over hele byen for å gjenåpne bekker og elveløp. Gaustadbekken er et av prosjektene. Oslo Venstre har samarbeidet med foreningen i flere sammenhenger, og valgte derfor å gi Oslo Elveforum årets miljøpris.

– Oslo Elveforum får prisen for deres arbeid med elver og bekker i Oslo. Ikke minst også for deres engasjement når det gjelder Bjørvika-prosjektet. Dette er innbyggerinitiativ på sitt beste, sier nestleder i Oslo Venstre Toril Berge.


Les hele saken i Nordre Aker Budstikke

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**