Eik-Nes: Slaget om vindmøllene er ikke over

Karmøy kommunestyre vedtok med en stemmes overvekt å tillate vindmøllepark på bekostning av naturmiljø og rekreasjonsområder. Venstres toppkandidat ved valget, Asbjørn Eik-Nes, forsikrer at kampen ikke er over.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstres Lasse Pedersen holdt en sterk appell i kommunestyremøtet der han mellom annet sa at naturopplevelser handler om å se og høre. Og at begge disse kvalitetene vil bli ødelagt av de planlagte vindmøllene.

Asbjørn Eik-Nes

Foto: Privat

Karmøy Venstres toppkandidat Asbjørn Eik-Nes gir garanti om at partiet vil fortsette kampen. – Dette var første runde. For at vindmøllene skal kunne etableres må det fremmes reguleringsforslag. Dette vil først komme til behandling etter valget til høsten. Da skal et sterkt Venstre i Karmøy sørge for at disse viktige rekreasjonsområdene ikke ødelegges, sier Eik-Nes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**