Pressemelding – Bodø Venstres programlansering

Bodø Venstre lanserer sitt valgprogram fredag 22.juni kl 14:30 i Rensåsparken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


BODØ VENSTRE

Venstrelogo

— FOR DEG SOM VIL PÅVIRKE
De fem toppkandidatene til Bodø Venstre – Terje Cruickshank, Turid Holm, Per Dalhaug, Jostein Toftebakk og Kristin Kaspersen vil holde en pressekonferanse og være tilgjengelig for spørsmål fredag 22.juni kl 14:30-15:00 i Rensåsparken.

Rensåsparken er et av Bodø Venstres hjertebarn og partiet har jobbet intenst for å bevare denne frie og åpne perlen i vårt lokalmiljø. Rensåsparken gir en fin og naturlig ramme for oss å introdusere vårt lokale program for kommunevalget perioden 2007-2011.

Programkomiteen i Bodø Venstre har samlet innspill fra Bodøborgerne og utarbeidet et program toppkandidatene mener er fylkeshovedstaden verdig og som vi er veldig stolte over å stille oss bak.

Valgprogrammet fokuserer på seks hovedprofilområder som er viktige for Bodø Venstre; Miljø, Skole, Sosialt Ansvar, Næringsvirksomhet, Kultur og Lokaldemokrati. Under profilområdene kommer de lokale sakene som Bodø Venstre setter hovedfokus på.

Den liberale ideologien til Venstre gir ei verktøykasse for politikk i framtiden. Venstrepolitikere er gode ombudfolk som alltid setter individet i fokus. Bodø Venstre er det politiske partiet som i størst grad jobber for lokal utvalgene og folks engasjement i den politiske hverdagen. Bodø Venstre er partiet for deg som vil påvirke.

Fredag 22.juni Kl 16:00 vil programet være tilgjengelig på vår hjemmeside www.venstre.no/nordland/bodo eller bodo.venste.no. Programmet vil bli trykt i A5 format og i en kort versjons brosjyre, og i god Venstre ånd benytter vi lokalt trykkeri og miljømerket papir. Dette vil vi publisere fra lørdag 4.august, når vi offisielt starter vår valgkamp. Det er tradisjon at de politiske partiene kjører ut programmene hjem til folk ukene før valget. Bodø Venstre oppfordrer og vil fremme forslag ovenfor de andre partiene at denne distribusjonen samordnes som et viktig tiltak for å vise den økte politiske miljøbevistgjøring som eksisterer blant politikerne at nå skal klimaet settes i fokus, også lokalt, og alle våre handlinger skal ha en gjennomtenkt miljøprofil.

Venstre i sentrum

med vennlig hilsen

Terje Cruickshank
Bodø Venstre
tlf 91391570

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**