Eiendomsavgiften rammer urettferdig

Venstre reagerer på at Ap som i fjor fikk flertall for utvidet eiendomsskatt, nå rett før valget forsøker å sukre pillen. – Valgkampen kom visst brått på Strand Ap, konstaterer Venstres toppkandidat i Strand, Sølve Hatteland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


I sist kommunestyre ga Arbeiderpartiets uttrykk for at det var ønskelig å se på hvorvidt eiendomsskatten i Strand kunne baseres på blant annet sivilstand, inntekt, i forhold til minstepensjonister og lignende.
– Begrunnelsen for utspillet var at Arbeiderpartiet ønsker en såkalt god, sosial profil på eiendomsskatten. Da er det ganske besnærende at det samme partiet i kommunestyremøtet 13. september i fjor fikk flertall for de rammene som i dag ligger til grunn for å bestemme eiendomsskatten, påpeker gruppeleder Sølve Hatteland i Strand Venstre.

Venstre ønsker å fjerne eiendomsskatten i sin helhet.

Les mer >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**