Nyman-Apelset på topp for Strand Venstre

Ida Austigard Ødegård, Erik Nyman-Apelset og Sølve Hatteland. , Foto: Strand Venstre

Denne uken avholdt Strand Venstre program og- nominasjonsmøte og valgte listen til høstens kommunevalg.

– Det er veldig kjekt å bli nominert på førsteplass for en liste med så mange gode kandidater! Venstre har fremdeles masse ugjort i Strand og jeg vil gjerne fronte vår politikk en periode til, sier Erik R. Nyman-Apelset.

På de neste plassene står Sølve Hatteland og Ida Austigard Ødegård. Hatteland er en ringrev i Strand Venstre og har sittet i kommunestyret før og Ødegård er helt fersk på lista i år. Hun studerer nanoteknologi ved NTNU i Trondheim men er studenttillitsvalgte på heltid i år. – Det er veldig kjekt å ha med såpass erfarne og engasjerte kandidater, sier Nyman-Apelset.

På møtet ble det også vedtatt partiprogram for kommende periode.

– Venstre skal fortsatt være forutsigbare og være partiet som er på lag med næringslivet og tar vare på naturen. Samtidig vet vi at skole og helse er det viktigste vi holder på med i kommunen og der må vi bruke ressursene til det beste for elever og pasienter.

 

Hele lista er som følger:

 1. Erik Nyman-Apelset
 2. Sølve Hatteland
 3. Ida Austigard Ødegård
 4. Bernt Lendengen
 5. Hilde N. Rydningen
 6. Kristoffer N. Havn
 7. Sheena L. Forsberg
 8. Helge Erland
 9. Heidi R. R. Eike
 10. Trond Petter Olsen
 11. Agnete Veland
 12. Holger Austvoll
 13. Arild Barka
 14. Ragne Nyman-Apelset
 15. Anita Austigard
 16. Magnar Hapnes
 17. Laura Halsne
 18. Otto Jan Eike
 19. Siv Sørbø

De to første er kumulert.