Til innhold
Einar B. Berge, fylkesordførerkandidat Anja B. Endresen og ordførerkandidat Erik R. Nyman-Apelset. , Foto: Strand Venstre
Venstre setter folk først!

Strand Venstre

Venstre er det liberale miljøpartiet i Strand. Venstre arbeider for å sette individet i sentrum. Våre viktigste saker er skole, miljø og lokal næringsutvikling.

Strand Venstre fikk en oppslutning på 3,4 % ved valget i 2015 og har en representant i kommunestyret; Erik R. Nyman-Apelset. Vi er en del av budsjettflertallet i kommunen.

 • Alt starter i skolen.

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å velge sin egen framtid.

 • Flere nye jobber.

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen.

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • På lag med framtida.

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.