Sigdal ber Vegvesenet om forklaring på overskridelsene på RV 287

Etter initiativ fra varaordfører Runolv Stegane, Venstre ber nå Sigdal kommunestyre om et møte med Statens Vegvesen for å drøfte overskridelsen på vegutbedringa på RV 287 mellom Prestfoss og Horga bru.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Ber om møte med Statens Vegvesen for å drøfte overskridelser

Etter initiativ fra varaordfører Runolv Stegane, Venstre ber nå Sigdal kommune om et møte med Statens Vegvesen for å drøfte overskridelsen på vegutbedringa på RV 287 mellom Prestfoss og Horga bru. I kommmunestyrets møte torsdag fikk Stegane gjennomslag for at hele kommunestyret i første møte etter ferien skal møte representanter for Statens Vegvesen.

-Det er helt nødvendig med et oppklaringsmøte for å få fram hva som faktisk har skjedd. Opprustningsarbeidet utføres med Vegvesenet som ansvarlig byggherre. Det har nå pågått over et halvt år etter at det skulle vært avslutta og overskridelsen er store. Det var Sigdal kommunestyre som via låneopptak gav Vegvesenet en ramme på 25 millioner kroner gjennom en forskuttering av beløpet. Når kommunen legger ut penger på et område der staten har ansvaret og tidsfrister og bevilgning overskrides kraftig, må kommunen forlange en oppklaring på hva som har gått galt, seier Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**