Venstreframgang i Sandnes: Kan avgjøre flertallet

Venstre går fram i Sandnes. I følge en meningsmåling gjort for Stavanger Aftenblad får Venstre en oppslutning på 6,6 prosent. Venstres toppkandidat Tove Frantzen har grunn til å være fornøyd, og går en spennende valgkamp i møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


I følge målingen i Aftenbladet vil Venstre avgjøre flertallet i Sandnes. – Vi kan samarbeide både med de rødgrønne og med høyresiden, sier Frantzen som understreker at det er de politiske sakene som vil være avgjørende.

Tove Frantzen

Foto: Vidar Grundetjern

– Venstre kjemper for gode bymiljøløsninger, en framtidsrettet kollektivtransport og en god skole. Sandnes har store utfordringer som vi må finne løsninger på. Venstre skal sikre at Sandnes har like gode tjenestetilbud innen skole, omsorg og barnevern som det andre kommunar har.

Frantzen understreker at det er velgerne som bestemmer. – Vi vil avvente valgresultatet før vi går til forhandlinger. Et sterkt Venstre skal ha i gjennom sine saker, sier Frantzen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**