De fleste med på dugnad

I dagens formannskapsmøte ble det bestemt at Eigersund kommune ikke bidrar med distribusjonen av valgmateriell. Venstres Tor-Inge Rake ønsket at kommunen skulle dekke portoutgiftene slik som andre kommuner har begynt å gjøre. Slik ble det ikke, men etter møtets slutt samlet partiene (H,AP,KrF,SP og V) seg for på egenhånd å gjennomføre Rakes ide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Dette ble likevel en god løsning, velgerne får mange program å sammenlikne, partiene kan bruke mer krefter på egen valgkamp ved at vi samarbeider om utdelingen av valgmateriell og vi sparer miljøet ved å kjøre en bil der det før gikk flere i samme ærend. Roger Rasmussen (SV) var ikke med på møtet etter formannskapet, men er positivt innstilt til ordningen. Han vil ta en runde meg sitt eget styre før han forplikter seg på vegne av SV.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**