Til innhold
Fylkesleder Kjartan Alexander Lunde og statsråd Iselin Nybø, foto: Joachim Steinbru
Vi gjør Rogaland grønnere og mer liberalt.

Rogaland Venstre

Kjære velger

Vi i Venstre vet at folk er forskjellige, og vi elsker det. Venstre vil ha mer frihet til enkeltmennesket. Vi vil utvide den enkeltes mulighet til å ha makten i eget liv.

Vi skal ha en skole som ruster elevene for framtida, og vi ønsker at det skal være enkelt å skape sin egen arbeidsplass i fylket vårt.

I fylket vårt har vi høy kompetanse og verdifulle erfaringer. Rogaland har de beste forutsetningene for å få flere nye og grønne arbeidsplasser.

Det må bli enklere å reise miljøvennlig. Vi jobber hver dag for billigere og bedre kollektivtilbud, og vi satser på å bygge trygge gang- og sykkelfelt.

Ser politikken vår interessant ut er du hjertelig velkommen som medlem. Lurer du på noe? Send en e-post til rogaland@venstre.no

Les mer om vår politikk

Hjertesaker

 • Sats på skolen

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å skape sin egen framtid.

 • Flere nye jobber

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründerne og småbedriftene. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • Mer frihet

  Venstre vil ha mer frihet til enkeltmennesket. Vi vil utvide den enkeltes mulighet til å ha makten i eget liv – uavhengig av kjønn, livssituasjon og bakgrunn. Vi hviler først når friheten gjelder overalt, for alle.

Aktuelt

Flere nyheter

Våre lokallag i regionen

Her finner du ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'