Til innhold
Rogaland Venstre sine toppkandidater til fylkesvalget 2023. Fra venstre: Sondre Undheim Lokøy (ungdomskandidat og 5. kandidat), Svein Abrahamsen (3. kandidat), Unni Fuglestad (2. kandidat), Kjartan Alexander Lunde (fylkesordførerkandidat), Gunhild Moe (4. kandidat) , foto: Joachim Steinbru

Rogaland Venstre

Seks gode grunner til å stemme Venstre i fylkesvalget

Kunnskap for fremtiden
Venstre vil gi deg frihet til å forme din egen framtid, uavhengig av foreldres bakgrunn og lommebok. Kunnskap og tidlig innsats skal sikre barna våre like muligheter.

En grønn fremtid
Vi er de første som opplever klimaendringene. Og de siste som kan stanse dem. Venstre vil lage ei bedre framtid ved å ta vare på naturen og kutte utslipp.

Det grønne næringspartiet
Venstre er det grønne næringspartiet. Vi heier på små og store jobbskapere. Rogaland skal ha et grønt, nyskapende og konkurransedyktig næringsliv.

En grønn fremtid for Rogaland
Rogaland har de beste forutsetningene for å få flere nye og grønne arbeidsplasser.

Det må bli enklere å reise miljøvennlig. Vi jobber hver dag for billigere og bedre kollektivtilbud, og vi satser på å bygge trygge gang- og sykkelfelt.

Ser politikken vår interessant ut er du hjertelig velkommen som medlem. Lurer du på noe? Send en e-post til [email protected]

Les mer om hvordan vi er organisert, fylkesstyret og fylkestingsgruppen

Hjertesaker

 • Sats på skolen

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å skape sin egen framtid.

 • Flere nye jobber

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründerne og småbedriftene. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • Mer frihet

  Venstre vil ha mer frihet til enkeltmennesket. Vi vil utvide den enkeltes mulighet til å ha makten i eget liv – uavhengig av kjønn, livssituasjon og bakgrunn. Vi hviler først når friheten gjelder overalt, for alle.

Aktuelt

Flere nyheter

Våre lokallag i regionen

Her finner du ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'

Våre folk