Til innhold
Fylkesleder Kjartan Alexander Lunde og statsråd Iselin Nybø, foto: Joachim Steinbru
Vi gjør Rogaland grønnere!

Rogaland Venstre

Velkommen til Rogaland Venstre! Venstre er det liberale partiet i Rogaland og befinner seg i sentrum av det politiske landskapet. Vi setter folk foran systemer.

Venstre er, som eneste parti, uavhengige av særinteresser og lobbyorganisasjoner. Vi kan derfor kombinere høyresidens viktige fokus på verdiskaping med venstresidens trygge fellesskapsløsninger. Kanskje er det derfor vi til stadighet blir kåret til best i test. Vi setter folk først.

Våre viktigste saker er skole, miljø, verdiskaping og sunn økonomi. Mer om disse sakene finner du like under denne teksten.

Ser politikken vår interessant ut er du hjertelig velkommen som medlem. Lurer du på noe? Send en e-post til rogaland@venstre.no

Våre lokallag i fylket

Her finner du raskt frem til ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'

Hjertesaker

  • Alt starter i skolen

    Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å skape sin egen framtid.

  • Flere nye jobber

    Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründerne og småbedriftene. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

  • Ta vare på naturen

    Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

Våre folk