Forslag fra Venstre om felles distribusjon av valginfo og valgmateriell

Venstres Tor-Inge Rake foreslo for formannskapet i sist formannskapsmøte at Eigersund kommune bør stå for distribusjonen av valgkampmateriellet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Tor-Inge Rake

Foto: Pål Mathisen RAke

Saken blir behandlet på ekstraordinært møte i formannskapet i dag. Administrasjonen kommer ikke med noen innstilling til denne saken. Rakes ide var at alle partiene samles til en dugnad der materiellet blir pakket, så står kommunen for distribusjonen sammen med informasjonen om det direkte ordførervalget. For innbyggerne må det være greitt å få alle program på en gang, da blir det lettere å se forskjeller og likheter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**