Ringerike Venstre har startet den lokale internettmarkedsføring

Valgkampen har allerede startet med markedsføring på internett for Ringerike Venstre. Den lokale portalen, www.ringeriksporten.no har fått Venstrelogo og klikkfunksjon for direkte kobling mot Ringerike Venstres lokale hjemmeside. Logoen er selvfølgelig plassert på venstre forside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Webansvarlig Roar Olsen håper denne lokale markedsføring vil gi en større oppmerksomhet på hjemmesidene. – Det er av største viktighet at vi er oppdatert på nettet. Søking etter informasjon på nettet øker stadig. Med tanke på den kommende valgkamp ønsker vi at fremtidige venstrevelgere kan finne alt det de ønsker av informasjon på våre egne lokale hjemmesider. Buskerud Venstres internettsider er også meget bra med tanke på fylkestingsvalget og er en god hjelper, før X’ene skal settes til høsten, forteller Olsen videre.
Hovedsidene til Venstre ble også kåret av www.norge.no til beste norske politiske nettsted. Med en score som var dobbelt så god som neste politiske parti på rankingen.

Det er viktig at vi både er først ute med vår markedsføring av partiet og våre kandidater foran høstens valg. Ringerike Venstre vil også annonsere på Ringerikes Blad hjemmesider når vi kommer nærmere valget. Om ikke lenge er vi synlige også i bymiljøet med stands og brosjyrer. Ringerike Venstre vil tydelig markere seg i det politiske miljøet i de kommende uker. Men det er ikke alltid at velgerne har tid til å slå av en prat, derfor kan internettsidene være en god hjelp for finne rundt i jungelen av politiske partier og stemme riktig, avslutter Roar Olsen fra sommerlandet sørlandet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**