Torbjørn Dahl

Torbjørn Dahl er Lillehammer Venstres 4. kandidat til høstens valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Torbjørn Dahl

Torbjørn Dahl

Torbjørn Dahl er 51 år og stiller til valg for 4. gang for Lillehammer Venstre. Torbjørn har tidligere erfaring fra både kommunestyret og formannskap. Han er aktivt engasjert i frivillige organisasjoner og er bl.a. leder av Lillehammer Nei til EU og i Foreningen Norden.

Siste jobb var i Norges Naturvernforbund som økonomikonsulent. Han søker nå jobb som lærer innen naturfag/naturbruk. Torbjørn brenner for kultur og miljø og ønsker å bidra til at Lillehammer blir en enda bedre kommune å bo i. Mangfold, tolleranse og dialog er viktige kodeord, og han vil arbeide for at Lillehammer skal leve opp til utnevnlsen som internasjonal kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**