Nei, til privatisering av friområde

I en årrekke har Rosfjord Camping brukt friområdet ved den nye promenaden — ulovlig — til campingvogner. Det er viktig for Venstre som det ledende miljøpartiet at friområder ikke privatiseres, sier førstekandidat, Torunn Tjomsland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Tidligere ble Rosfjordstranda benyttet av lyngdalsfolk, men ettersom turister plasserte sine campingvogner langs stranda, ble lokalbefolkningen trengt bort.
Nå når vi har fått denne nye, flotte promenaden har Rosfjordstranda blitt gjenoppdaget av lyngdalsfolk. Flere har kommet til meg og spurt om det virkelig er lovlig å bruke dette området til camping, sier Tjomsland. Venstre vil undersøkesaken og forfølge den slik at det kan bli en ordning på saken, og friområdet igjen kan åpnes for allmennheten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**