Ingen god historie, Hanssen

Pressefrihet er en selvfølge. Derfor er det så sjokkerende når det viser seg at ikke bare fire av Oslos bydelsdirektører, men også inkluderingsstatsråd Bjarne Håkon Hanssen kan se ut til å ville bruke Oslos lokalpresse som verktøy i sin integreringspolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


— Det er viktig å frem de gode historiene, sier Hanssen til Akers avis Groruddalen.
Ministeren synes det er synd at alt som har med integrering å gjøre fremstilles som om det har gått helt galt. Statsråd Hanssens kommentar må ses i sammenheng med at Groruddalens fire bydelsdirektører nylig prøvde å få ansatt en offentlig finansiert journalist i Lokalavisen Groruddalen. Det forunderlige prosjektet ble stoppet etter protester fra folk og lokalpolitikere, skriver 2. kandidat til bydelsutvalget og nestleder i Grorud Venstre Linn Beate Kaald Thoresen i Morgenbladet 20. juli.

Les hele innlegget

Les også mitt blogginnlegg etter en henvendelse om debattinnlegget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**