Kommunen vil bidra til opprydding etter flommen

Etter initiativ fra varaordfører Runolv Stegane (V) og landbrukssjef i Sigdal Harald Lesteberg, ble det tirsdag avholdt et møte på Kommunehuset med deltakelse fra administrasjonen, varaordføreren, Bondelaget og grunneierrepersentanter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Konklusjonen fra møtet ble at det trolig fremmes en sak til politisk behandling der det inviteres til at Sigdal kommune vil bidra positivt i forhold til opprydding etter flommen i sommer. Bondelaget vil organisere dugnad blant egne medlemmer, samtidig som kommunen vil invitere lag og foreninger til dugnad. Det vil i løpet av uka bli sendt ut brev til grunneierne der det blir bedt om å melde fra om behov for hjelp. Adminstrasjonen (landbruk, kultur og teknisk) vil deretter utarbeide forslag til tiltak og undersøke om frivillige lag og organisasjoner vil delta i ryddearbeidet.

-Kommunen bør invitere lag og foreninger til å gjøre en innsats mot økonomisk kompensasjon. Da oppnår vi at Sigdal framstår som en positiv kommune for innbyggerne og tilreisende, samtidig som det gir penger i kassa for lokale lag. Jeg har stor tro på at det er mulig å få med seg et politisk flertall på bakgrunn av mitt initiativ, sier varaordfører Runolv Stegane.
Les Steganes brev 25.07.
Les oppslag Bygdeposten 28.07.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**