Valgprogram og politisk regnskap kommer

Venstre i Sigdal og Eggedal arbeider fortsatt med partiprogram for 2007-2011. Det gjøres ferdig i løpet av neste uke, og det vil i sin helhet bli lagt ut på nettsiden innnen 20. august. Vi vil også utarbeide et politisk regnskap med omtale av vår innsats i kommunestyret i perioden 2003-2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Andersnatten ved solnedgang

Foto: Siril Stegane

-Vi er i innspurten av programarbeidet og skal ha et avsluttende møte i neste uke. Deretter trenger vil litt tid til redigering før programmet legges ut på nettsiden. I tillegg vil vi utarbeide et politisk regnskap for perioden 2003-2007, slik at du kan lese om Venstres engasjement og innsats i kommunestyret, forteller Venstres 1. kandidat Runolv Stegane.
Du er velkommen til å komme med innspill og forslag til programmet. Send innspill til: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**