Grimstad bør bli klimanøytral

Venstre vil ha en konkret og ambisiøs klimaplan for Grimstad. På lang sikt skal målet være at Grimstad ikke skal påvirke klimaet negativt i det hele tatt. Etter valget tar vi saken opp enda en gang. Fordi den gamle planen, i sommer gjenfunnet nedstøvet i kommunens arkiv, ikke er noe annet enn noen uforpliktende forslag som aldri har vært lagt fram til politisk behandling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


På NRK Sørlandets valgtorg begrunner Venstres førstekandidat Hans Antonsen hvorfor Grimstad trenger en ambisiøs og konkret klimaplan. Og sier noe om bussforbindelsene på E18… Les og diskuter innlegget på Torget hos NRK

(NRK bruker æ, ø og å i webadressene. Har nettleseren din problemer med det, gå til NRK Sørlandet og velg Aust-Agder fra Torget midt på siden. Deretter kan du velge parti eller kommune for å finne fram).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**