Lokal valgbrosjyre for Nordre Aker Venstre

Nordre Aker Venstre er bydelens sosialliberale parti. Vår politikk bygger på den liberale idé om frihet for den enkelte og ansvar for hverandre. Vi er bydelens ledende miljøparti som sikrer radikale, helhetlige og fremtidsrettede løsninger på våre lokale miljøutfordringer. Vi vil ta sosialt ansvar i bydelen ved å sikre mer til dem som trenger det mest, og alltid se individet bak våre lokale velferdstilbud. Vi vil bidra til å skape et levende lokalt nærings- og folkeliv ved å samarbeide tettere med bydelens tunge kunnskapsinstitusjoner.
Nordre Aker skal være en kreativ og nyskapende bydel hvor lokale initiativ blir båret frem av lokalt engasjement. Les vår lokale valgbrosjyre her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Les valgbrosjyren til Nordre Aker Venstre her (PDF)

Her kan du lese hele programmet til Nordre Aker Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**