Venstre gratulerer Eirik Tanberg med bronse i jr.NM

Eirik Tanberg, Sigdal Friidrettsklubb tok i dag bronse på 200 m i junior NM (m-22) i friidrett med ny personlig rekord: 21,90. I går fikk han litt av et gjennombrudd: 4. plass på 100 m med 10,88, og suksessen fortsatte i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Tanberg har nå 3. og 4. beste resultat i Buskerud gjennom tidene på hhv. 100 og 200 m.
Stine Desserud (Sigdal FIK) ble nr. 5) på 200 m (J-22) med 26,06 som også er ny personlig rekord.
Martin Lager ble dessverre utslått i forsøket på 800 (J-19) og løp ikke helt opp mot sitt beste.

Ny bane

Foto: Ingvild Stegane

Eirik Tanberg og de andre lovende ungdommene fra Sigdal Friidrettsklubb kan snart begynne å trene og konkurrere på en topp moderne friidrettsarena som i løpet av kort tid er klar i Prestfoss. Det er Sigdal kommune som er byggherre, men det er utført stor dugnadsinnsats fra Sigdal Friidrettsklubb. Ungdomsmesteskapet i friidrett (NM for ungdom 15-19 år) skal arrangeres på den nye banen 29.-31. august 2008.
Les om banen og om neste års UM

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**