Kandidaten: Leif Morten Songe

Leif Morten Songe er andrekandidat på Bjerkreim Venstre si liste ved valet til hausten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Leif Morten Songe

Foto: Sissel G Vikeså

Leif Morten Songe er fødd i 1980 i Bjerkreim, og han er gift med Irene Songe.
Arbeider som IT-systemansvarleg nos Navico i Egersund. Fritida går med til fluefiske, musikk, fotball og familie. Favoritt hobbyen er fluefiske og han er derfor er mykje ute i naturen. Forholdet til Bjerkreimsnaturen er sterkt. ME MÅ TA VARE PÅ NATUREN VÅR! Leif Morten er glad i musikk, og i å spila musikk. Med musikk, drama, teater kan vi lære barna å meistre, og verta tryggare på det samfunnet me bur i. Leif Morten lovar å gjære sitt, for at kultur vert sett på dagsorden i kommunen i kommande periode. Tenk nytt og spanande, vid ut horisonten. Stem Venstre!

Last ned bilete av Leif Morten Songe her >>

Ved bruk av bilete, krediter fotograf Sissel G. Vikeså

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**