Kandidaten: Tore Malmei

Tore Malmei er fyrstekandidat for Bjerkreim Venstre ved lokalvalet til hausten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Tore Malmei

Foto: Sissel G Vikeså

Tore Malmei er fødd i 1958 i Bjerkreim, og han er gift med Siril Nyland. Tore er utdanna veterinær ved Freie Universität Berlin i 1983. Har sidan dreve med allsidig praksis, hovudsakeleg stordyrpraksis. I seinare tid spesielt hestepraksis . Tore driv i tillegg gardsbruk på Malmei i Bjerkreim med sau og hesteoppdrett. Tore engasjerer seg nå i kommunepolitikken fordi han ønsker å fremme Venstres politikk: aktiv næringspolitikk inkludert landbruk og bærekraftig forvaltning av ressurs og miljø i Bjerkreim

Last ned bilete av Tore Malmei her >>

Ved bruk av bilete, krediter fotograf Sissel G. Vikeså

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**