Det er lærerne vi må satse på

– Venstre har liten tiltro til varme skolemåltider, det er lærerne vi må satse på, sier listetopp Annikken Kjær Haraldsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hattrem

– Vi vil at alle lærerne skal ha mulighet til et kompetanseår med faglig pedagogisk påfyll, sier Trine Skei Grande, nestleder i Venstre, som sammen med Haraldsen deltok under Levanger Venstres pressekonferanse på torsdag.

Et kompetanseår for lærerne er under utredning i blant annet Bergen, Stavanger og Oslo, og i Levanger har partiet fremmet forslag om det samme. – Forslaget kom ikke til behandling fordi at ordføreren sa at det hadde blitt nedstemt i Stortinget, sier Annikken Kjær Haraldsen, vi tror at en oppgradering av lærerne kan lønne seg.

For å lese Venstres forslag rundt kompetanseår les her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**