Valgkampåpning

Sør-Trøndelag og Trondheim Venstre inviterer til valgkampåpning onsdag 15. august. Våre hovedsaker for valgkampen blir presentert på Leütenhaven i Trondheim klokka 11. Senere på kvelden er alle medlemmer i Trondheim invitert til samling på Kieglekroa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

V-logo med dekor

Foto: Venstre

Venstrefolk og andre som er nysgjerrige på vår politikk, kan altså møte opp på Leütenhaven onsdag 15. august klokka 11. Der vil vi presentere våre hovedsaker for valgkampen, samt dele ut en miljøpris. Førstekandidat i Trondheim, Jon Gunnes, kommer, førstekandidat i Sør-Trøndelag, Elisabeth Paulsen, kommer, samt mange flere.

Listekandidater og lokallagsledere er i tillegg invitert til å være med på valgkampsamling i Melhus, nærmere bestemt på Vertshuset Høvdingen klokka 1800. Her vil vi blant annet dele ut valgkampmateriell til lokallagene.

Men kvelden er ikke over med dette; Trondheim Venstre inviterer også alle medlemmer til en uformell sammenkomst på Kieglekroa, på baksida av Scandic Prinsen. Her vil dere få anledning til å møte 1. kandidat Jon Gunnes, og få informasjon om hva som skal skje i Trondheim i valgkampen. Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**