Fotballbanene i Marikollen

Mye positivt har skjedd i Marikollen den senere tid, men for de som bruker området til ballspill har situasjonen gått fra ille til verre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Marikollhallen har beslaglagt tidligere benyttede grusbaner, og gressfeltet nærmest fotballbanen ved klubbhuset mangler toppdekke. Rælingen fotballklubb (RFK), som er hovedaktør i forhold til ballspill i Marikollen, består av 40 lag med 421 spillere og disse fortjener absolutt bedre forhold enn det som tilbys i dag.

Venstre vil jobbe for å få de nødvendige bevilgningene på plass snarest, slik at fotballbanene i Marikollen kan bli satt skikkelig i stand. Venstre ønsker også å forsere arbeidet med å etablere en kunstgressbane i området. RFK er den eneste klubben på en slik størrelse på
hele Romerike som ikke har en egen 11’er kunstgressbane.

Venstres visjon for Marikollen er at vi med god dugnadsånd og litt økonomisk hjelp og tilrettelegging fra kommunen, kan gjøre Marikollen til et unikt idretts- og fotballområde som alle kan være skikkelige stolte av.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**