Fra i dag kan du forhåndsstemme

Fra i dag 10. august kan du forhåndsstemme. Vi håper mange går til valgurnen ved årets kommune og fylkestingsvalg. Vær med å påvirke hvordan du vil at lokalsamfunnet rundt deg skal være og hvilke folkevalgte ombudspersoner som skal styre din kommune og ditt fylke.
Kommunal- og regionaldepartementet har utfyllende informasjon om hvordan du kan forhåndsstemme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Stem Venstre! Med blomster

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Er du i tvil om hvor du gjør det, bør du ta kontakt med kommunen på 370 13000.

Og vi i Arendal Venstre svarer gjerne på spørsmål om politikken vår. Ring oss på 91 80 82 56, eller send e-post til [email protected]. Programmet vårt finner du her på hjemmesidene, i menyen til vesntre. Der finner du også lista vår.

Godt forhåndsvalg!

Hilsen Arendal Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**