Venstres ordførerkandidat

Ordførerkandidat for Venstre i Modum er Erik Hørluck Berg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Erik Hørluck Berg

Foto: Kjetil Ruud

Venstre vil at folk kommer først, dette er viktig for Erik. Ellers er de viktigste sakene for Erik er miljøsaker i vid forstand, og skole/utdanning. Han jobber som rådgiver for bønder, men er en periode nå valgkampsekretær for Buskerud Venstre. Det er derfor nesten politikk på heltid for tiden. Han ønsker at Venstre skal gjøre Modum til en ennå bedre kommune å bo, jobbe og trives i.

Erik Hørluck Berg er 46 år gammel, gift og har tre barn på 8, 11 og 13 år. Kommer opprinnelig fra Øvre Eiker. Er utdannet landbruksøkonom, og jobber som organinasjonsleder og rådgiver i Norsk Landbruksrådgiving Østafjells. Han har vært aktiv som tillitsvalgt i flere organisasjoner på fylkesplan og landsplan.

Se hans profil på TV2 velgerguiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**