Venstre satser på kulturen: Vil innføre kulturpris i Sigdal

Tidligere i sommer lanserte Venstre en ordning med idretts- og kulturstipend for lovende ungdommer. Nå foreslår Venstre ved ordførerkandidat Runolv Stegane at det skal deles ut en årlig kulturpris i Sigdal.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


– På tide å dele ut kulturpris

Runolv Stegane

Foto: Venstre

– Venstre har programfesta satsing på kultur. Det utføres utrolig mye bra frivillig arbeid i Sigdal, innen idrett og kultur. Dette ønsker vi nå å framheve. I tillegg til en radikal nysatsing på å gi bedre støtte til frivillige lag og organisasjoner, vil Venstre innføre både stipendordninger og kulturpris for å vise at kommunen setter pris på ildsjelene, sier Runolv Stegane.

Venstre legger opp til å fremme flere konkret forslag om mer midler til kultur og idrett ved høstens budsjettbehandling.

Oppslag fra 17.07 om kultur-og idrettsstipend

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**