Venstre satser på folkehelsearbeid i Sigdal og i hele fylket

Fylkeskommunen har, ikke minst etter engasjement fra Venstre, engasjert seg sterkt i folkehelsearbeidet. – Det er viktig å videreføre og å forsterke dette arbeidet. Sigdal må komme sterkere på banen, ikke minst når det gjelder fysisk aktivitet i skolen, sier Venstres ordførerkandidat Runolv Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Runolv Stegane har vært en sentral person for å få fylkeskommunen enda mer aktiv i folkehelsearbeidet. Nå vil han ha kommunene i fylket mer aktive. I Sigdal vil Venstre fremme konkrete tiltak når det nye kommunestyret kommer i sving til høsten.

Les oppslag på Buskerud Venstres nettside i dag.
Les oppslag om initiativ fra Venstre 03.08.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**