Avviser samarbeid med Frp

Stavanger Venstres førstekandidat Per A Thorbjørnsen avviser invitasjonen fra Frp om et samarbeid i Stavanger Bystyre. Thorbjørnsen peker på at forskjellene mellom partiene er alt for stor til at et slikt samarbeid er naturlig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Per Thorbjørnsen

Foto: Frode Kleppe

— Vi kan sidestille alle programmene i valgkampen og oppdage at inntil 75 prosent er likt, men det er de siste 25 prosentene som skiller oss, sier Venstres listetopp til Rogalands Avis.

Til Stavanger Aftenblad sier Thorbjørnsen: — Jeg har lest gjennom programmet til Frp, og det tror jeg jammen at Birkedal også trenger å gjøre. Venstre og Frp er grunnleggende uenig på mange av de områdene som er aller viktigst for begge partiene.

Thorbjørnsen viser blant annet til store forskjeller innen kulturpolitikk, synet på innvandring og integrering, klimapolitikk, bymiljø og kollektivtrafikk. Da er det ikke nok at man er enige i mye innen eldrepolitikken mener Thorbjørnsen.

Les mer i Aftenbladet her >>

Les mer i Rogalands Avis her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**