Mot bibliotekplassering, for Venstre!

Venstre vil ha bygget et moderne bibliotek i Grimstad nå, og står fast på kommunestyrets vedtak om plassering på Rutebilstasjonen. Saken er omstridt, og det finnes Venstre-folk som er av en annen oppfatning, men som oppfordrer deg til å stemme Venstre likevel. Inger-Grethe Flatner Baehr er en av dem.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


(innlegget sto på trykk i Grimstad Adressetidende 23. august)

VENSTRES LILLE GRØNNE SENTRUMSPLAN

Fra Venstres lille grønne sentrumsplan

Foto: Illustrasjon

Hvis du ennå ikke har fått eller sett det lille “visittkortet” som Venstre har trykket over planen for sentrum, så er det å håpe at du snart får en sjanse til å ta en titt. Etter min mening gir denne planen uttrykk for hva de aller fleste innbyggerne synes å ønske for Grimstad, og i en tid hvor byen er inne i en rivende og ekspansiv utvikling, er det viktig at Grimstad klarer å bevare sitt særtrekk, og at vi ikke får flere eksempler på hva som f.eks. foregår i Kirkebakken nå, Om bare noen få dager har velgerne sin store sjanse til å gjøre sin stemme hørt.

Et parti kan sjelden oppfylle alles ønsker, og slik er det også med Venstre. Selv står jeg på Venstres valgliste (langt nede!), og jeg hadde aller helst sett at biblioteket var blitt plassert i den øvre bydelen. Det ville kunne gi det gamle sentrum et ekstra løft, og vi ville ha spart den vakre havna (som kan bli enda penere med parkering i fjell) for en stor bygningsmasse. Når jeg allikevel velger å stemme Venstre, så er det fordi at av alle partiprogrammene, så ser jeg på Venstres som det beste alternativ.

Inger-Grethe Flatner Baehr

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**