Borghild Tenden til Melhus

Borghild Tenden (V) kommer på besøk til Melhus fredag 31.08.07. Hun er 1. nestleder i Samferdselskomiteen på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Borghild Tenden

Foto: Venstre

Fredag 31.08.2007 får Melhus Venstre besøk av stortingsrepresentant Borghild Tenden fra Venstre.
Borghild Tenden er 1. nestleder i Samferdselskomiteen på Stortinget og kommer fra Akershus. Hun har markert seg tydelig innenfor områder som sikrere veier, bedre kollektivtilbud og full bredbåndsdekning.

Denne dagen leier Melhus Venstre inn en maxitaxi og inviterer pressen i Melhus Kommune med på en "rundtur med Tenden". Hovedfokus for turen vil være:

Ulykkesbelastet E6-strekning mellom Kvål og Lundamo (Gammelelva).
Ønske om ny fylkesvei Kvål-Hølonda
Myke trafikanter og deres utfordringer

I tillegg ønsker vi fokus rundt problemet med manglende bredbåndsdekning!

Fra Melhus Venstre stiller 1. kandidat Lillian Thomassen og 2. kandidat Per Agnar Myhr.

Vi starter fra Melhus Rådhus ca. kl. 10.15, og kjører til Gammelelva, tilbake til Kvål og deretter Stenset – Melhus. Vi tar utgangspunkt i at turen varer ca. 1,5 t. De av turens deltakere som ønsker det kan så bli med på lunsj på Høvdingen. Det vil der bli mulighet til å utdype temaene ytterligere. Lunsjen og besøket i Melhus Kommune avsluttes ca. kl. 12.30.

Vi håper den lokale og regionale pressen vil benytte seg av denne muligheten til å få en av våre sentrale stortingspolitikere i tale når det gjelder utfordringer rundt samferdsel i vårt distrikt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**