Siste ordførerduell

skjer på Corner torsdag 6.9. kl 19:30. Det er Rotary som innviterer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Sist kommunevalg var det en tilsvarende duell mellom de ulike partiene. Denne gangen er ikke SP med, og de har stort sett heller ikke blitt inviterte til de åpne politiske debattene.

Asbjørn Stokkeland skal være konferansier og Venstres Tor-Inge Rake gleder seg til debatten og håper at ulikhetene kommer tydligere fram. “Når jeg leser de andre sine program er det ikke mye som skiller. Når vi kommer til den praktiske politikken er skillelinjene mye tydliger”,sier Rake.

Et eksepel finner vi feks i skolepolitikken. Venstre foreslo en forsøksordning med kompteanseår for lærere – ingen stemte for. De samme som stemte imot skriver i programmene sine at de skal satse på å øke lærernes kompetanse….. Det mest overraskende er likevel at tillitsvalgte for Utdanningsforbundet i Dalane er øredøvende tause til forslaget fra Venstre.

Lærer

Foto: Microsoft

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**