Støtter ønske om nytt tempel

– Alle må få dyrke sin kultur. Derfor er det viktig at alle politiske partier støtter opp om arbeidet med å finne tomt til nytt hindutempel, sa Oslo Venstres ordførerkandidat Kjell Veivåg på et debattmøte i Groruddalen nylig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Kjell Veivåg

Kjell Veivåg
Foto: Sveinung Bråthen

Styret i hindutemplet på Rødtvet ba på møtet ordførerkandidatene om hjelp til å finne ny tempeltomt. Hinduene bruker i dag kontorer på Rødtvet som tempel. Nå er de lei de trange lokalene, og også bekymret for at de forstyrrer naboene under utendørs feiringer.

Venstres ordførerkandidat Kjell Veivåg var raskt ute med å markere sin støtte til hinduene. Selv har han vært mye på Sri Lanka, og blitt godt kjent med både den tamilske religion og kultur.

Les hele saken i Akers avis

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**