Oppløftende skolevalg ved allmennfaglige skoler i Haugesund

Resultatet av skolevalgene i Rogaland er nå offentliggjort, og det er oppløftende resultater ved de to store allmennfaglige skolene i byen. Både på Skeisvang og Vardafjell fikk Venstre godt over landsgjennomsnittet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Lars-Henrik Michelsen på Skeisvang vgs

Foto: Tore Nilsen

Skeisvang Videregående skole ble beste skole for Venstre med 9,7% oppslutning. Det er en framgang på 6,7% fra skolevalgene i 2005. Skeisvang Videregående arrangerte stands i stedet for skoledebatt, og resultatet viser at mange av dem som kom til Unge Venstre/Venstres stand likte den informasjonen de fikk.

Ved Vardafjell Videregående skole fikk Venstre 7,3% oppslutning. Det er en framgang på 5,2% fra valget for to år siden. Ved denne skolen ble det arrangert debatt, og Unge Venstres leder Lars-Henrik Michelsen representerte Venstre.

— Vi er godt fornøyd med både innsatsen og resultatene ved disse skolene, sier Tore Nilsen, leder i Haugesund Venstre. Selv oppnådde han bare 1,1% av stemmene ved Karmsund Videregående skole, en tilbakegang på 0,8% i forhold til forrige valg.

Ved Holgersen Videregående skole fikk Venstre 0,8%, mens resultatet ble vesentlig bedre på Haugaland med 4,7%, en framgang på 3,1%

— Venstre har tradisjonelt gjort det sterkest på skoler med allmennfaglige linjer, sier Tore Nilsen. Oppslutningen om Venstre på Haugaland Videregående er en positiv utvikling for Venstre slutter han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**