Haugesund Venstres Edel Mikkelsen på veg inn i fylkestinget

Framgangen for Venstre fortsetter med dagens måling. — 8,3% er et svært godt utgangspunkt både for Venstre og for Haugalandet, sier Edel Mikkelsen fra Haugesund Venstre. Dersom dette resultatet står seg får nordfylket en profilert og erfaren politiker i fylkestinget fra Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Edel Mikkelsen

Foto: Tore Nilsen

Hverken toppkandidat for Rogaland Venstre, Jarle Braut eller Edel Mikkelsen tar noe for gitt. Valgkampen er ennå ikke over, og det er først når stemmene er talt opp at valget er avgjort. Men begge må innrømme at det ser bra ut for både Venstre og for Haugalandet. Dersom målingen slår til vil Venstre få fire mandater i fylkestinget. Det er en dobling også her.

— Jeg tror det er viktig for både partiet og Haugesund at Venstre gjør et godt valg, sier Edel Mikkelsen. — Dette viser at det er de mindre partiene som tar det største ansvaret for at alle deler av fylket skal være skikkelig representert i fylkestinget. Det tror jeg velgerne setter pris på.

Edel Mikkelsen trer etter valget ut av kommunalpolitikken etter å ha vært med i flere perioder. Den siste perioden har hun vært medlem av Planutvalget og Haugesund Bystyre. Det er derfor en svært erfaren politiker som nå kan komme inn i fylkestinget.

Jarle Braut

Foto: Are Bu Nilsen

Jarle Braut understreker at han er svært glad for at Venstre nå kan få en representant fra Haugalandet inn i fylkestinget. Han peker på den brede og allsidige erfaringen Edel Mikkelsen har både fra sitt politiske arbeid og i forbindelse med jobb. Dette er erfaring som åpenbart vil styrke fylkestingsgruppa.

Tore Nilsen

Foto: Vidar Grundetjern

Også Tore Nilsen, leder i Haugesund Venstre og nestleder i Rogaland Venstre, gleder seg over målingene som viser at Venstre nå får fire mandater i fylkestinget. — Edel Mikkelsen har markert seg som en uredd og prinsippiell politiker, sier han. — Hennes innsats for å sikre alle borgere tilgang til strandsonen og bevare viktige deler av byens maritime preg og historie er noe vi i Venstre er stolte av.

Han håper at meningsmålingene vil spore flere til å gi sin stemme til Venstre på valgdagen. — Dette er et tydelig tegn på at velgerne har sett hva vi står for og liker det de har sett. Meningsmålingene viser at det nytter å stemme Venstre, avslutter Tore Nilsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**