Som plyndring i eget bo

Mandag skal det avgjøres.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Vi får motorvei over Vallermyrene hvis Ap og Frp får fullmakt til å bestemme. En uforståelig og uopprettelig feilvurdering av de to partiene kan bli til stor skade for miljø og kulturlandskap i Porsgrunn.

Gunneklevfjorden gis bort som gave til Hydro slik at store deler av fjorden kan fylles ut for å gi utleietomter og store inntekter til Hydro. Herøya blir dermed frarøvet det som kunne blitt en perle i utviklingen av denne bydelen. De to partiene klamrer seg til en veiplan som Skien omsider har forkastet fordi den ikke løser våre trafikkproblemer. Et konstruktivt og framtidsrettet forslag fra
Fjordnett Grenland om å flytte havnetrafikken til Herøya er møtt med en kald skulder.

Folkeviljen stanset utsprenging av Hellås og bygging av øy i elva. Valgprognosene tyder på at folkeviljen ikke er sterk nok til å stanse Ap’s og Frp’s miljøfientlige planer på mandag. Gjennomføring av planene vil bli som plyndring i eget bo.

Gerhard Tornholm
Porsgrunn Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**