Miljøpris

Melhus Venstre og Sør-Trøndelag Venstre delte torsdag 6. september ut en miljøpris til Kirsten og Eivind Bakk fra Melhus. Prisen fikk de for sitt arbeid med økologisk husdyr- og grønnsaksproduksjon i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Miljøpris

Foto: Trønderbladet

Venstre i Sør-Trøndelag har delt ut tre miljøpriser, og den ene går til Eivind Bakk som driver med økologisk landbruksdrift. Han har melke- og kjøttproduksjon og produserer grønnsaker og juletrær på økologisk vis.

Liker maten

– Vi i Venstre liker maten, og vil derfor hedre dem med en miljøpris. Håpet fra oss er at matvarebutikkene blir flinkere til å friste oss kundene med flere varer av dette slaget, heter det i begrunnelsen for prisen.

Prisutdelinga skjedde utenfor Melhustorget torsdag ettermiddag, og prisen besto av en sykkel. Sykkelen ble overrakt av Elisabeth Paulsen som står på førsteplass for Venstre på fylkestingslista. Tilstede under utdelinga var også Jon Gunnes, leder i Sør-Trøndelag Venstre, førstekandidat for Melhus Venstre, Lillian Thomassen og andrekandidat Per Agnar Myhr.

– Jeg synes det var artig å få prisen, og artig at det blir fokusert på miljø og økologi. For noen år siden ville det ha vært et stort skritt å fokusere på dette. Etter vårt skjønn er økologisk produksjon framtida, og klimadebatten viser det. Dessuten blir det høyere produktkvalitet, sier Bakk til Trønderbladet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**