Her kan du stemme på Venstre!

Her finner du en oversikt over stemmelokaler ved kommune- og fylkestingsvalget 2007. Oversikten er hentet fra Haugesund kommunes nettsider, og eventuelle feil er kommunens ansvar. Du kan imidlertid stemme i hvilket som helst stemmelokale om du skulle ha møtt opp på feil sted.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

logo

Indentifikasjon:
Husk at du må ha med deg identifikasjon ved valget denne gangen. Gyldig identifikasjon kan være pass, norsk førerkort, bankkort med bilde. Det kan også være en fordel om du tar med valgkortet du skal ha fått i posten. Da finner valgfunksjonærene fortere fram til deg i manntallet, og de får registrert at du har stemt raskere.

Du kan bruke stemmesedler du har fått i posten, eller stemmesedler fra valglokalet. Stemmesedlene inneholder instruksjoner for hvordan du skal gå fram når du stemmer. Blå stemmeseddel er for fylkestingsvalget, hvit for lokalvalget. Du kan kummulere så mange kandidater du vil, men du kan ikke stryke kandidater lengre. Ved lokalvalget kan du også føre opp kandidater fra andre partier, såkalte slengere.

Åpningstider:

Valglokalene holder åpent fra kl. 09.00 til kl. 20.00 med unntak av Røvær hvor valglokalet er åpent i tiden kl. 09.30 – 13.00 og kl. 16.00 – 18.00.

Hvor du skal stemme er knyttet til bostedsadresse. Nedenfor finner du en oversikt over de adresser som sogner til den enkelte stemmekrets listet alfabetisk innen hver krets. Kretsene er de samme som ved tidligere valg. Vi gjør oppmerksom på at enkelte gater strekker seg over flere stemmekretser.

Krets nr. 1 Rossabø — Stemmested: Rossabø skole
Barkvegen , Barlindvegen , Bjørgvingt. oddetall 25- 37, Bjørkevegen , Bokngt., Briggvegen , Bøgt., Båtsmannsvegen , Egil Eides Gt., Einervegen, Eirik Raudes Gt. , Eivind Nielsens Gt. , Fartein Valens Gt., Feøygt. , Fiolvegen, Fjellmyr , Fjellmyr Terrasse , Fjelltun , Fjellvegen 35 — 64, Floravegen, Fosengt., Fredrik Kolstøs Gt. , Fregattvegen, Fridtjof Øvrebøs Gt., Friggs Veg, Frøyas Veg, Furuvegen, Fyrbøtervegen, Galeasvegen , Ginatunet, Ginavegen, Granvegen, Gyvelvegen, Hagtornvegen, Hemmingstad , Hemmingstadvegen, Hillerøygt., Hugins Gt. , Iduns Veg, Iglamyr, Jektevegen, Johan Svendsens Gt. , Jungmannsvegen , Karmsundgt. oddetall1til nr. 99, Karmtplassen, Kastanjevegen, Kløvervegen , Kokkevegen, Konvallvegen, Kornellvegen, Kristtornvegen , Kvaløygt., Kvitsøygt. , Lars Hertervigs Gt. , Leiv Eirikssons Gt. , Ligustervegen, Liljevegen, Litlaskar, Longhammarvegen unntatt nr. 26, 26b, 28., 30 og 36, Lyngvegen, Lysskar, Matrosvegen , Munins Gt. , Njords Veg, Odins Gt., Ognøygt., Ole Frøvigs Gt., Porsvegen, Raglamyrvegen, Rasmus Lølands Gt., Rogalandgt. 1, 25 — 51 og 140 c, Rossabø 1 og 16, Rossabøskogen, Røværgt., Skonnertvegen, Skuggaberg, Sluppvegen, Spannavegen 39 — 225 og 231, Spireavegen , Storasund 31 og 359, Storasundgt., Styrmannsvegen, Svehaug, Svehaugrinda, Svehaugstemmen , Sypressvegen, Syrinvegen, Tors Gt., Tujavegen, Ulvøygt., Urtergt., Utsiragt., Valhallgt. , Valkyriegt., Vardaleitet , Varden, Vidars Gt. , Viervegen, Ægirs Veg,

Krets nr. 2 Håvåsen — Stemmested: Håvåsen skole
Austmannavegen , Baglersvingen, Birkebeinergt., Bjørgvingt. oddetall 7-23, Bukken Brusevegen , Camilla Colletts Gt., Diktervegen, Djupastø , Ekenæsvegen , Eventyrvegen, Ferkingstadgt., Fimreitevegen, Gloppegt., Hansastø , Haukelivegen, Henrik Ibsens Gt. 11 – 35, Holbergs Plass , Industrigt., Isdammen , Jeppevegen, Johan Falkbergets Gt., Jomfruvegen, Kari Trestakkvegen, Karmsundgt. partall 2- 86, Karmøygt., Kleivane , Kleivastø, Kopervikgt., Marcus Thranes Gt., Martin Nielsens Gt. , Nordahl Griegs Gt., Norrønagt. , Olaf Bulls Gt., Olav Aukrusts Gt., Olav Duuns Gt., Orshaugen, P.A. Munchs Gt., Peer Gynts Veg , Pernillevegen, Ringentunet, Rossabø 34 og 97, Rossabøbeitet, Rossabøgt., Rossabøjordet, Sakkastadhaugen, Sakkestad, Salhusvegen , Skudenesgt., Smedasundet 1 — 49, Spannavegen 230, Stangalandvegen, Søllerødvegen, Torgersneset, Torgersvik, Torvastadgt., Tyrihansvegen, Veslefrikkvegen, Viljarshaugen, Visnesgt., Ystadvegen, Åkrehamngt.,

Krets nr. 3 — Breidablik — Stemmested: Gamle Slaktehuset
Alexander Kiellands Gt., Bjørgvingt. partall 8 — 40, Bjørnsons Gt. , Breidablikgt. 51 – 123, Djupaskarvegen oddetall 7 — 35, Fjellgt., Flotmyrgt. 91 — 123, Fløttmannsgt. , Frederik Stangs Gt. , Garpeskjærvegen, Grenseplassen, Hallelands Gt., Haraldsgt. 1 — 124, Henrik Ibsens Gt. 41 og oppover, Hollendersvingen, Ivar Aasens Gt., Jens Risøens Gt., John Risøens Gt., Jonas Lies Gt., Karmsundgt. 101 — 178 og nr. 182, Kirkegt. 75 — 119, Knut Knutsen Oas Gt., Leitevegen,1 og 3, Markvegen, Nygt., Ola Flytts Gt., Oslogt. , Rektor Steens Gt., Risøy , Rogalandgt. 52 — 102, Rådhusgt., Skarvethuns Gt., Skippergt. 1, 3, 3b og 11, Skåregt. til og med 124, Smedasundet 50 — 81, Spannavegen Partall 2 — 38, Stavangergt. 2 — 28, Stoltenberggt., Strandgt. 1 — 122 + 124, Strandlinjen, Sundgt. , Sørhauggt. til og med 117, Tollbugt., Uelands Gt., Vinjes Gt. , Vågsgt. , Wergelands Gt., Øvregt. 54 — 124 a og b, Årvikgt., Åsbygt. ,

Krets nr. 4 — Havnaberg — Stemmested: Vår Frelsers menighetshus
Breidablikgt. 124 — 233, Brugt., Daniel Danielsens Gt., Djupaskarvegen nr. 1 + partall fra 8 — 38, Dreiersmauet, Etnegt., Finnåsgt., Flathauggt., Flotmyrgt. 125 — 223, Grannesgt. , Grønhauggt., Haraldsgt. 125 — 228, Hasselgt., Havnaberggt. 15 Hinderågt., Holmegt., Hordalandgt. 1 — 27, Jernbaneplassen, Kaigt., Karmsundgt. 181og fra 190 — 260, Kirkegt. 127 — 233, Langgt. , Leirangergt., Losgt., Lothevegen, Ludolf Eides Gt. , Madsegt., Møllervegen, Niels Skorpens Gt., Oddagt. oddetall mellom nr. 13 — 43, Oscars Gt., Rogalandgt. partall 104 — 162,. 163 —171 og 173, Ryfylkegt. 1, 1b, 2, 4, 4b, 6, 6b, 8., Sjøhuskleiva, Skagegt., Skippergt. 4, 10., 14, Skjoldavegen 1 — 68, Skånevikgt., Skåregt. fra 125 og oppover, Smedasundet 82 — 114, Steffen Staalesens Gt., Strandgt. 123 — 230, Svinholmen,, Sørhaug 141, Sørhauggt. fra 125 og oppover, Tolgegt., Torggt., Tornesgt. 2, Tuhauggt., Verksplassen, Vibrandsøy, Vikevikgt., Ølengt., Øvregt. 124 og oppover, Ålfjordgt.

Krets nr. 5 Solvang — Stemmested: Solvang skole
Breiborgvegen, Breifonnvegen, Djupaskarvegen,fra 40 og oppover, Eivindsvegen, Espevikvegen, Fjellvegen 1 — 33, Fjæragt., Frettevegen, Geitafjellet, Grindesvingen, Grønhaug, Hardangergt., Hervikvegen, Imslandgt., Kritlevegen, Kyrpingvegen, Leitevegen unntatt 1 og 3, Lindangervegen, Litledalsvegen, Markhusvegen, Nedstrandgt., Presthaugvegen, Rogalandgt. oddetall 83 — 159, Ryfylkegt. alle unntatt 1, 1b, 2, 4, 4b, 6, 6b, 8., Røldalvegen, Saltveitvegen, Sandeidgt., Sandsgt., Saudagt., Skjoldavegen oddetall 71 — 175, Spannavegen oddetall 1 — 37, Starevegen, Stavangergt. 38, 40, 42, 54, Stordalsvegen, Suldalgt., Svandalsvegen, Sørhaug 5, Sørhaugleite, Tysværgt., Valldalvegen, Vardatun Studentboliger, Vipevegen.

Krets nr. 6 Dalen — Stemmested: Skåredalen skole
Alf Skares Gt., Bakkevegen, Bjørnebærvegen, Blokkebærvegen, Blåbærvegen, Bringebærvegen, Eikjehammervegen, Eikjevegen, Eivindstadvegen, Fedjedalen, Gamle Skjoldavegen, Gåslandtunet, Jarhaugane, Jarhaugvegen, Lars Skjolds Gt., Longhammarvegen 26, 26b, 28., 30 og 36, Løkavannstunet, Martin Vinges gt., Milorgveien, Nylandsvegen, Ragnvald Westbøes Gt., Raunebærvegen, Rindå, Skjoldavegen 228 — 380, Steinsfjellet, Storasund 13, Stølshaug, Svebakken, Svebakktunet, Sverre K. Andersensgt., Trettemyrveien,Tømmerdal, Tømmerdalen, Ørpetveit, Ørpetveitvegen.

Krets nr. 7 Hauge — Stemmested: Hauge skole
Are Frodes Veg, Arkavegen, Arnljot Gellines Veg, Asalvikvegen, Astreavegen, Bjoagt., Bråvallagt., Bygdeplassen, Dronning Gydas Gt., Egils Veg, Erling Skjalgssons Gt., Fitjargt., Flokes Gt., Framvegen, Fredrikke Nielsens Veg, Gange-Rolvs Gt., Gard nr. 325, 376 og 476, Gardsvikvegen, Gardvegen, Gunnlaugs Veg, Hafrsfjordgt. , Hanne Hauglands Veg, Harald Hårfagres Plass, Haraldsgt. 231 — 234, Haraldshaugvegen, Haraldstunet, Haugaleite, Haugeplassen, Haugevegen, Havnaberggt. alle unntatt nr. 15, Hestaleite, Horda-Kåres Gt., Hordalandgt.,28 og oppover Hordaplassen, Hornkloves Veg , Håkon Den Godes Gt. , Haakonsvegen, Karmsundgt. 264 — 326, Kong Sigurds Gt. , Kong Sulkes Gt., Kong Sverres Gt. , Kong Øysteins Gt., Kon-Tikivegen, Krossvegen, Kvernahaugen, Lotheparkvegen , Lunavegen, Magnus Berrføtts Gt., Marsvegen, Maudvegen, Merkurvegen , Merkurvegen , Mjåsundvegen, Neptunvegen , Nygårdsvegen, Oddagt. partall mellom 4 — 40, Olav Kyrres Gt., Orionvegen, Plutovegen, Ramsdalskleiva , Ramsdalstunet, Ramsdalsvegen, Rekavikgt. , Rekavikplassen , Rogalandgt. 172 — 218, Saturnvegen , Severin Malmins Veg, Sigvat Skalds Veg , Sjoarvegen, Skeisvannsvegen, Skeisvollsvegen 1 — 9 og oddetall fra 11 til 39, Skillebekkgt. , Skjoldavegen partall 74 — 168, Smedasundet 116, Snorres Gt., Solvangvegen, Sote Jarls Gt., St. Olavs Gt. , St. Olavs Plass, Stiklestadgt. , Stordgt., Stormyrsosen, Strandgt. 234 og 235, Svoldergt., Sørhaug 283, Tambarskjelves Gt., Tittelsnesvegen 1 — 5 og partall mellom 6 og 42, Tord Folesons Veg , Tormods Veg , Tornesgt. unntatt nr. 2, Tresberggt., Trudvangvegen, Veslevegen, Vestevegen, Øivind Skaldaspillers Veg,

Krets nr. 8 Gard — Stemmested: Gard skole
Austreim , Austrheimsgrenda, Austrheimvegen 18, Bautavegen, Beitene, Brekkene , Britavegen, Damvegen , Dukkelunden , Egdavegen, Elvegård, Firdavegen, Gardtunet, Gauldølavegen, Geilen, Grenavegen, Grønevikvegen, Gurivegen, Halvardshaugen , Halvardstunet, Heinavegen, Jovegen, Klokkarvegen, Kopphaug , Kringlehaug , Kvalahaugen , Kvalamarka, Kvalatre , Kvalsvikvegen, Kvernavikvegen , Marivegen, Midttua, Naumdølavegen, Orkdølavegen, Rygg, Sekevegen, Sirivegen, Sjåberg, Sjåvikvegen , Skeisvollsvegen partall 14 — 72, Skjelavikvegen , Steinsnes 9, Steinsnesbratten, Steinsneshaugen, Steinsnesvegen , Stjørdølavegen , Strindavegen, Sveiogt., Svennahaugen, Tittelsnesvegen oddetall 21 — 43, nummrene fra 44 til110 og partall mellom 110 og 234, Torjus Gards Veg,Tornes,Tornesvegen ,Trudvang ,Valdresvegen, Veste, Vestre Høgastøl, Værdølavegen, Ørevikvegen , Årabrot, Årabrotsvegen, Århaug, Århaugtunet

Krets 9 — Saltveit — Stemmested: Nordbygdene Grendahus
Bakken, Bergstøl , Førland, Førlandsvegen, Grønhiller, Grønhillervegen, Litle Hagland, Store Hagland, Haglandsvegen, Halseid, Halseidvegen, Kalland, Linvegen, Skastad, Skoglandsvegen alle nummer unntatt 195, 200, Slottavegen , Storsteinvegen , Støle , Stølevegen, Tittelsnesvegen nord for Førlandsv., Vikse — Søndre , Viksemarka, Viksevegen

Krets 10 — Røvær — Stemmested: Råvær bedehus – åpningstider kl. 09.30 – 13.00 og kl. 16.00 – 19.00.

Krets 11 — Austrheim — Stemmested: Bleikemyr bydelshus
Agatvegen, Austrheimvegen alle unntatt 18, Beryllvegen , Bevertunet, Bjørnevegen , Dubbersvegen, Dyrhaugen, Dølavegen, Elgstien , Elvegård nr 45, Fjellbakkane, Fjordingvegen, Gard alle unntatt 325, 376 og 476, Gardstøl , Gaupevegen, Gimbervegen , Glimmervegen, Granittvegen, Grevlingstien, Grutlekleiva, Harestien, Haugo , Hjortestien , Hovslagervegen , Jåblomvegen , Karikoven, Kattanakkstølen, Kattanakkvegen , Killingvegen, Klebersteinvegen, Klypevegen, Kvala , Kvartsvegen , Kvevegen , Lammatun , Løkjene, Marmorvegen , Moldtjørnvegen , Myrullvegen , Mårstien , Nauthaug , Nordre Stemhaug, Oterstien, Ramsvollsvegen , Risbitvegen , Risbrekka, Salmakervegen, Sivblomvegen, Skeisvollsvegen 79, Skifervegen , Skoglandsvegen 195, 200, Smalamyr , Solblomvegen, Stallvegen, Steinsnes 25 og 160, Stemhaugmarka, Stemhaugstubben, Stølen, Sætro , Søre Stemhaug, Sørhallet, Såtevegen, Tittelsnesvegen mellom Austrheimsv. og Førlandsv., Udlandsvegen, Udlandsvingen, Ulvestien, Uradalsgrenda, Uradalsvegen, Årleite.

Vi beklager eventuelle feil som måtte være i oversikten og gjør oppmerksom på at du kan stemme i det valglokalet du møter fram i selv om du er manntallsført i en annen krets.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**