Jan Kløvstad og Anne Solsvik inn i bystyret

Fintellinga etter valget i Arendal viser at Venstres to representanter blir de to toppkandidatene Jan Kløvstad og Anne Solsvik. Venstre fikk 897 stemmer og 5,36% av stemmene, en solid framgang fra 3,8% i kommunevalget i 2003. Jan Kløvstad har fått 169 personlige stemmer på lista og 154 slengere, mens Anne Solsvik fikk 72 personlige stemmer og 1 slenere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Anne Solsvik og Jan Kløvstad 7

Foto: Åsmund Aqissiaq Kløvstad

Dega Abdi Aman

Foto: Jan Kløvstad

Dega Abdi Aman avanserte til 3. plass og 1. varamedlemsplass til bystyret med 53 listestemmer og 31 slengere, og

Lars Thoresen

Foto: Venstre

Lars Thoresen blei 2. varamedlem med 30 listestemmer og fem slengere.

Sanjin Salahovic

Foto: Arendal Venstre

Sanjin Salahovic avanserte fra 16. til 5. plass med hele 85 slengere, og bare 10 politikere i hele kommunen fikk flere slengere enn vår idehistoriker fra Bosnia. 3. og 4. varamedlem blei Anne Marit Tørå og Egil Børre Johnsen. Anne Marit Tørå har i denne perioden vært leder av klagenemnda i kommunen, mens Egil Børre Johnsen har brukt mye kvalitetstid på å skrive store biografier om gamle kultur- og Venstrehøvdinger som Nordahl Rolfsen og Knud Knudsen.

Amira Riszanbegovic Pedersen, Gunnar Lillevåje, Per Tore Woie og Fred Johan Engesæth er de neste på Venstres “resultatliste”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**