Kraftig økning og tre representanter for Venstre i kommunestyret

Men Venstres ordførerkandidat tapte i andre valgomgang.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstre økte fra to til tre plasser i kommunestyret. I neste periode har Ola Eggset, Mali Hauen og Helen Kveberg Paaske fast plass. Stemmetallet økte til 208 – det vil si 17,8 % av avgitte stemmer. Det er en kraftig økning fra forrige valg, og sammensetningen i kommunestyret vil sannsynligvis gi Venstre en vippeposisjon i mange saker.

I ordførervalget gikk Ola til andre valgomgang sammen Senterpartiets kandidat, men tapte relativt klart. Likevel må dette oppsummeres som et kraftig oppsving for partiet, og det gir gode muligheter for videre politisk jobbing.

De endelige resultatene kan leses på Alvdal kommunes nettsider http://www.alvdal.kommune.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**