Utmattet og takknemlig, 5 i bystyret!

Slik beskriver Tore Nilsen, leder i Haugesund Venstre sinnsstemningen dagen etter at Venstre har gjort sitt nest beste valg på 36 år. Med en framgang på 5,7% og en økning fra 2 til 5 representanter i bystyret er det en svært fornøyd lokallagsleder som forsøker å summere opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Bystyregruppa

Foto: Iren Frøiland

— Vi er svært takknemlige for den tilliten mange har vist oss. Vi føler en sterk forpliktelse til å vise oss den tilliten verdig. Med ei gruppe på fem representanter har vi et helt annet ugangspunktet for å arbeide de neste fire åra enn det vi hadde i denne perioden, sier Tore Nilsen. — Vi skal arbeide for at folk skal merke at Venstre er blitt sterkere.

I dag, “dagen derpå” er det likevel viktigst å få gitt uttrykk for takknemlighet overfor velgerne. Det har vanket mange godord gjennom valgkampen, men at tilslutningen til Venstre var så stor var en svært positiv overraskelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**