Øystein på slengertoppen

Øystein Smidt har vært toppkandidaten til Venstre i Nes i kommunevalget. Etter valget ser vi at han også har stor popularitet hos andre velgere. Da stemmene var talt opp tronet Øystein på toppen av slengerlista i Nes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Øystein Smidt kemner

Foto: Åse Birgitte Skjærli

Å slenge noen vil si å føre opp navn fra et annet parti på lista som puttes i valgurnen. I Nes Venstre har det aldri vært tvil om hvem som skulle være toppkandidaten ved årets valg, og at Øystein Smidt topper slengerlista viser at han har stor appell også hos velgerne i andre partier. Det er ikke første gangen Øystein Smidt topper slengerlista. Det gjorde han også ved kommunevalget for fire år siden, den gangen delte han æren med TPLNs Fritz Wahlstrøm.
Venstre har fått skryt fra mange kanter for sin sterke liste ved årets kommunevalg, En ekstra fjer i hatten er det dog for han som topper lista til Venstre, at han også topper slengerlista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**