Ellingsen blir ordfører på Røst

Arnfinn Ellingsen er snart tilbake i ordførerstolen på Røst, etter at Felleslista har bestemt seg for å støtte ham.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


kilde AN

— Vi har gjort et valg, og går for Arnfinn Ellingsen som ny ordfører på Røst, sier Terry Torsteinsen, Felleslistas toppkandidat på Røst.

Arnfinn Ellingsen

Valget sto mellom Ellingsen som representant for Sentrumslista og Tove Andreassen som listetopp for Arbeiderpartiet/Frie velgeres liste.

— Men det endte altså opp med Ellingsen, og vi er også enige om at jeg stiller som kandidat til vervet som varaordfører, sier Torsteinsen, som dermed blir den desidert yngste varaordfører på Røst gjennom tidene, med sine 27 år.

— Må absolutt si meg fornøyd med det valget Felleslista har gjort, nå er det bare å trå til på nytt, sier Arnfinn Ellingsen.

Det har vært stor interesse blant røstværingene for årets valg, og sent i går kveld ble altså spenningen utløst.

— Jeg ser fram til fire nye år som ordfører, og håper og tror at alle på Røst vil slutte opp om det arbeidet vi står foran i neste periode, sier Ellingsen.

Han var ordfører på Røst i en årrekke, inntil Paul Rånes overtok for åtte år siden. For seks år siden ble Ellingsen statssekretær i samferdselsdepartementet, og hadde den posisjonen helt fram til stortingsvalget for to år siden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**